Cookie Consent by TermsFeed
Downloads

Lessenserie Markten

Hieronder staat een overzicht van de lessen in deze lessenserie. Klik op een les om de beschrijving van de les te openen:

# Les Inhoud
1 Markt & marktstructuur In de les worden de kenmerken van markten besproken. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van alle marktvormen.
2 Marktvormen In de les worden de kenmerken van markten besproken. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van alle marktvormen.
3 Marktevenwicht In de les wordt besproken hoe een marktevenwicht tot stand komt en komen een serie variabelen aan bod.
4 Break-evenpoint en maximale omzet In deze les wordt het berekenen van het break-evenpoint en maximale omzet besproken.
5 Volkomen concurrentie & monopolistische concurrentie theorie In de les wordt de theorie van volkomen concurrentie en monopolistische concurrentie besproken aan de hand van de kenmerken besproken in de les marktvormen.
6 Volkomen concurrentie maximale winst In de les wordt uitgelegd hoe de maximale winst wordt berekend bij volkomen concurrentie.
7 Monopolie theorie & rekenen In de les wordt de theorie van monopolie aan de hand van de kenmerken besproken in les 1 en wordt uitgelegd hoe de maximale winst wordt berekend bij monopolie.
8 Oligopolie theorie & rekenen In de les wordt de theorie van oligopolie aan de hand van de kenmerken besproken in les 1 en wordt uitgelegd hoe de maximale winst wordt berekend bij oligopolie.