Cookie Consent by TermsFeed

Over ons

Is economie moeilijk? Helemaal niet! Op de website van Economie Compact Online leggen we je alles uit wat je moet weten voor je toets, tentamen of examen. Dit doen we niet doormiddel van hele lange verhalen, maar door elk onderdeel lekker compact voor je samen te vatten.
Een goed economisch verhaal, maar dan lekker kort!

Bas Schinkel

Bas SchinkelBas Schinkel is docent op het Luzac College in Zwolle waar hij de vakken economie en bedrijfseconomie geeft, hij geeft hier les aan mavo, havo en vwo. Hiernaast is hij ook docent bij de entree-NT2 opleiding op het Alfa College in Hardenberg, hier geeft hij de vakken detailhandel, rekenen, ICT-vaardigheden, ondernemend gedrag en kassatraining. Ook schreef hij het lesboek voor de entree-NT2 opleiding assistent verkoop/retail (niveau 1).

Bas zorgt voor de inhoudelijke kant van Economie Compact Online. Hij schrijft de teksten op de website en zorgt ervoor dat de inhoud volledig is en maakt de indelingen. Daarnaast schrijft hij het grootste deel van de scripts voor YouTube. Bas beheert ook de Facebook- en Instagrampagina’s.

John Hendriks

John HendriksJohn zorgt voor de technische kant van Economie Compact Online. Hij houdt de website bij en zorgt dat de website werkt en er goed uitziet. Daarnaast monteert hij de filmpjes op YouTube.